החברה לפיתוח קיסריה מזמינה את תושבי קיסריה לקחת חלק בפרויקט "שדרת השירים - תושבי קיסריה יוצרים" במסגרת הפרויקט יבחרו 10 שירים, אשר נכתבו ע"י התושבים ויוצגו בשבילי ההליכה בקיסריה.
רוצים לקחת חלק בפרויקט יצירתי זה?
הנכם מוזמנים לשלוח שיר בשפה העברית, אשר נכתב על ידכם
ומבטא את אופיו המיוחד של הישוב, ההיסטוריה, הנופים ועוד.
תקנון פרויקט "שדרת השירים- תושבי קיסריה יוצרים"
1. כללי
1.1 הוראות תקנון זה נועדו להסדיר את הכללים על-פיהם ינוהל פרויקט "שדרת השירים - תושבי קיסריה יוצרים" הנערך על-ידי החברה לפיתוח קיסריה אדמונד בנימין דה רוטשילד והמיועד לתושבי קיסריה בלבד.
1.2 כל ההחלטות הנוגעות לקיומו של הפרויקט, לרבות הגשת מועמדות, בחירת זוכים, פרסום והחלטות אחרות תעשנה על ידי החברה ועל פי שיקול דעתה הבלעדי.
2. הגדרות
למונחים המפורטים להלן תהא בתקנון זה המשמעות המופיעה בצדן, אלא אם נאמר מפורשות אחרת:
2.1 "הפרויקט": תחרות לכתיבת שיר, כמפורט בהוראות תקנון זה.
2.2 "משתתף": כל תושב קיסריה ששלח שיר להשתתפות בפרויקט זה.
2.3 "החברה ": החברה לפיתוח קיסריה אדמונד בנימין דה רוטשילד.
2.4 "התקנון ": מסמך זה, המפרט את תנאי הפרויקט ומסדיר את הכללים על פיהם הוא ינוהל.
בכל מקרה של אי התאמה בין תקנון הפרויקט לבין פרסומים אחרים בדבר הפרויקט, יחולו ויגברו הוראות התקנון לכל דבר ועניין.
לפרטים נוספים אודות השתתפות בפרויקט ולקבלת התקנון
השירים יוגשו בצירוף התקנון כאשר הוא חתום על ידי כותב/ת השיר.
מועד אחרון לשליחת השירים - 31 ביולי 2010.
התחרות ביוזמת החברה לפיתוח קיסריה.
את השירים בצירוף חתימה על תקנון זה יש לשלוח לכתובת מייל: info@caesarea.com
או לכתובת דואר: רח' האשל 2 פארק העסקים הדרומי קיסריה ת.ד 3001. מיקוד 30889, בצירוף פרטים אישיים: שם, שם משפחה, מספר טלפון, כתובת דוא"ל, כתובת דואר, מספר תעודת זהות ולגבי קטין שם מלא של הורה/אפוטרופוס לידי זיוה וסרמן.